League Of Legends

LoL Skin Kostüm Hilesi 8.18.3


Uygulamamız lol skin hilesi – lol skin hack – lol kostüm hilesi Bu uygulama sayesinde oyunda dilediğiniz kostümü skini seçip oynayabilirsiniz.Kullanımı kolay ve basit bir arayüzü var.Bu hile sayesinde sadece kostüm değil, iletileri değiştirme, arka plan değiştirme gibi ek özelliklerden de yararlanabilirsiniz.Dilerseniz hemen hilenin kullanımına geçelim.





  • Aşağıdaki linkten uygulamayı indirdikten sonra “Şimdi, Efsaneler Ligi Gitmek…” yazısını görünce League of Legends’ i açın.(Eğer yazı ekranda çıkmazsa uygulamayı yönetici olarak başlatın ve Windows 7 uyumluluk ayarlarında başlatın.
  • ÖNEMLİ ! Uygulamayı başlatmadan önce, şampiyon seçim ekranında varsayılan şampiyon kostümünü seçmeyi unutmayın !
  • Şampiyon seçim ekranıda dahil olmak üzere oyununuz başlamadan önce istediğiniz şampiyonu arayüzden seçin, kostümünü de seçtikten sonra sağ alttaki kostümün ismine tıklatın.



                                                      Dosya - Hileyi indir



                                                    Virustotal Sonuçları

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

2 yorum

yorum
3 Nisan 2019 20:06 delete

LOL Mod Skin legend Alliance is an application for players LOL to create beautiful skills without losing money. Download the app for free here:https://chrome.google.com/webstore/detail/league-of-legends-lol-mod/kodgphklkligkipaekcmcmddfechnkkn

Reply
avatar